Click here to go to the first RED TEAM post in this thread.   Thread: Premiere Metal strange lines around footage

Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3
  1. #1 Premiere Metal strange lines around footage 
    Hey guys,

    Since some while now, whenever i'm working in Premiere and use the Metal Mercury Playback engine, i get strange blue and transparant lines around my footage (see the images below).
    When i use OpenCL i don't get this problem. I think it has something to do with my graphics card. Does anyone know how to fix this?

    This is the system i'm working on:
    macOS Mojave 10.14.6
    Mac Pro (Late 2013)
    3,7 GHz Quad-Core Intel Xeon E5
    64 GB 1866 MHz DDR3
    AMD FirePro D300 2 GB (2 times)

    Thanks in advance!

    Greets, Thomas
    Attached Images
    Reply With Quote  
     

  2.   This is the last RED TEAM post in this thread.   #2  
    Hi Thomas,

    Sorry to hear you ran in to this issue. It's limited to Metal on the older Mac Pro, but has been fixed in our latest SDK (7.3.5). Solution for now would be to use OpenCL or a different type of Mac until Adobe has integrated our update.

    Hope this helps,
    ROBCODE Santa Claus @ RED

    "You get the chicken by waiting for the egg to hatch, not by smashing it with a hammer" - Jarred
    Reply With Quote  
     

  3. #3  
    Hey Rob,

    Thanks for your reply! I'll leave it on OpenCL for the time being then. Thanks for the help!

    Greets,

    Thomas
    Reply With Quote  
     

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts