Thread: Red mag not mounting to computer

Reply to Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 20 of 20
  1. #11  
    Senior Member Eric Haase's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles
    Posts
    1,029
    any post-game report on this? I'm having the same issue and wondering what the resolution was...
    Eric
    cinematographer
    www.ericjhaase.com
    Reply With Quote  
     

  2. #12  
    Senior Member Bob Gundu's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Toronto, ON Canada
    Posts
    10,136
    Did you guys try with the power adapter?
    ___________________________

    VFX, Cinematographer, Photographer
    10 frame handles
    Vimeo
    Instagram
    Reply With Quote  
     

  3. #13  
    Senior Member Eric Haase's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles
    Posts
    1,029
    Quote Originally Posted by Bob Gundu View Post
    Did you guys try with the power adapter?
    yes. and all methods of connection...
    Eric
    cinematographer
    www.ericjhaase.com
    Reply With Quote  
     

  4. #14  
    I never ended up sending mine in, I probably should. I just use it for blackshades and storing camera settings now.
    Reply With Quote  
     

  5. #15  
    Senior Member Eric Haase's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles
    Posts
    1,029
    media manager said the mag unmounted itself several times during the offload. Almost everything was copied. But now it won't mount at all. Any ideas on a fix? I'll take it back to the camera tomorrow and see if it plays on there.
    Eric
    cinematographer
    www.ericjhaase.com
    Reply With Quote  
     

  6. #16  
    Whats up guys

    Im having a problema with my red mag 1.8. its turning on but not reading the cards. a Friend borrowed me another red mag and it works with my cards. i have a shooting on the weekend so im pretty worried about that.

    thanks
    Reply With Quote  
     

  7. #17  
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Austin, Texas
    Posts
    191
    I have a redmag 1.8" 128gb card.

    Camera sees it, and records/plays with it just fine, but my computer will not mount it.

    I have 6 other cards with sizes 64, 128, and 240 that work just fine.

    Anyone have any ideas?
    Reply With Quote  
     

  8. #18  
    I don't know the details, but someone had some luck using red undead to get footage off of my troublesome mag.
    Reply With Quote  
     

  9. #19  
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Austin, Texas
    Posts
    191
    Quote Originally Posted by Tom Bostick View Post
    I have a redmag 1.8" 128gb card.

    Camera sees it, and records/plays with it just fine, but my computer will not mount it.

    I have 6 other cards with sizes 64, 128, and 240 that work just fine.

    Anyone have any ideas?
    Solved my issue!

    For anyone on windows, what was happening for me was that at a hardware level the computer was seeing the hardware itself.

    It showed on the "safely remove hardware" icon as the 128gb OEM mass storage device

    I could also see it under "computer management" > "disk management"

    What I did was click "Change drive letters and paths"

    Then i assigned it a free drive letter (in my case the "L" drive)

    The ssd instantly popped up, and I am copying the files right now, along with praising God!

    I hope this helps anyone with a windows based pc
    Reply With Quote  
     

  10. #20  
    Quote Originally Posted by Tom Bostick View Post
    Solved my issue!

    For anyone on windows, what was happening for me was that at a hardware level the computer was seeing the hardware itself.

    It showed on the "safely remove hardware" icon as the 128gb OEM mass storage device

    I could also see it under "computer management" > "disk management"

    What I did was click "Change drive letters and paths"

    Then i assigned it a free drive letter (in my case the "L" drive)

    The ssd instantly popped up, and I am copying the files right now, along with praising God!

    I hope this helps anyone with a windows based pc
    THANK YOU SO MUCH MAN! I looked for a solution to this problem for years and now it is possible, thank you very much
    Reply With Quote  
     

Tags for this Thread

View Tag Cloud

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts