Click here to go to the first RED TEAM post in this thread.   Thread: Sensor flipped?

Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3
  1. #1 Sensor flipped? 
    Senior Member Michael Epple's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    San Francisco & Los Angeles, CA
    Posts
    322
    Hi all,
    I started up the camera this morning and for some reason, it seems like the sensor is flipped. This is the first time I’ve seen it. Basically, everything is flipped, both the image and tools. I am able to flip the image on the monitor, but there doesn’t seem to be a sensor flip function. Has anyone run into this before?

    Thanks,
    Mike
    Reply With Quote  
     

  2.   This is the last RED TEAM post in this thread.   #2  
    RED TEAM Alan Zarnegar's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    RED HQ | Irvine, CA
    Posts
    81
    Hi Michael,

    If the Flip/Mirror and UI Flip/Mirror info here or Global Flip/Mirror info here don't help resolve this, you can try resetting the camera defaults:

    Go to Menu > Settings > Maintenance > Restore System
    Select Reset Defaults

    If the above don't resolve this for you, then our Technical Support team can look into this for you if you want to submit a support ticket here.

    If you are able to pull a new log file from your camera please include that in your submission.
    Reply With Quote  
     

  3. #3  
    Senior Member Michael Epple's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    San Francisco & Los Angeles, CA
    Posts
    322
    It was the global monitor flip. I didn’t know about it. Thanks. It was driving me nuts.
    Reply With Quote  
     

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts