Click here to go to the first RED TEAM post in this thread.   Thread: [REQUEST] Red frame line composer

Reply to Thread
Results 1 to 7 of 7
  1. #1 [REQUEST] Red frame line composer 
    Senior Member Simon Dunne's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    506
    This would save me soooooo many hours in Photoshop. Can we make this happen please? Arri have one, and it saves so much time.

    http://www.arri.com/camera/alexa/too...line_composer/
    Reply With Quote  
     

  2. #2  
    Senior Member Tommaso Alvisi's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    ITALY
    Posts
    2,173
    +1 !

    I have to say it would be great to have more options in the DSMC/DSMC2 firmware too under the guides settings page too!
    TOMMASO ALVISI | tommasoalvisi.com
    Weapon 6K Carbon Fiber #1605 aka qp
    instagram | twitter
    Reply With Quote  
     

  3.   This is the last RED TEAM post in this thread.   #3  
    The DSMC Toolkit (available on the Other section on the Download page) contains a frame guide application that may do what you want. What exactly are you looking for?
    Reply With Quote  
     

  4. #4  
    Senior Member Bob Gundu's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Toronto, ON Canada
    Posts
    9,822
    Quote Originally Posted by Trent Lillehaugen View Post
    The DSMC Toolkit (available on the Other section on the Download page) contains a frame guide application that may do what you want. What exactly are you looking for?
    I'm amazed how many people are not aware of the toolkit.
    ___________________________

    VFX, Cinematographer, Photographer
    10 frame handles
    Vimeo
    Instagram
    Reply With Quote  
     

  5. #5  
    Senior Member Simon Dunne's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    506
    Thanks Trent! This is exactly what i'm after. Not a red owner, but deal with it in post on a daily basis. Will have a play and send any feedback i have, though a online version in the tools section would be ace ;)
    Reply With Quote  
     

  6. #6  
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Ljubljana, Slovenia
    Posts
    560
    not the same topic but similar. i always forget where you set up Lookaround that you see full frame even tho shooting HD for example - like if you shoot 6k HD but you still wanna have lookaround at 6k (left and right)
    anyone knows this?
    Reply With Quote  
     

  7. #7  
    Senior Member Patrick Tresch's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Switzerland, Lausanne
    Posts
    4,979
    Strange that in the frame guide there is a sensor called Weapon...
    Reply With Quote  
     

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts