Click here to go to the first RED TEAM post in this thread.   Thread: DSMC2 Release Candidate v7.0.0rc3

Reply to Thread
Page 3 of 6 FirstFirst 123456 LastLast
Results 21 to 30 of 55
  1. #21  
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Germany
    Posts
    253
    Quote Originally Posted by BrendanLeahy View Post
    Which is a perfect example as to why you don't use beta firmware on shoots...
    Release firmware...bug which still seems to exist. I never install beta. Last release firmware also killed the red thc with redlink (DSMC1). 18-35 got also killed some firmwares ago.
    Weapon Carbon #1119, Epic-X #7926 BAM, Raven #220
    Reply With Quote  
     

  2. #22  
    Senior Member Donald MJ Anderson's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    466
    I still get the random dismount of ssd in beta. It happens less than without beta. Good to know if this properly kills the random dismount of ssd bug. It's ruined a couple shoots as the camera can sometime not mount for 30 to 60 mins.
    Red One #3**
    Epic-W
    Reply With Quote  
     

  3. #23  
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    809
    Quote Originally Posted by Manfred Baulig View Post
    Release firmware...bug which still seems to exist. I never install beta. Last release firmware also killed the red thc with redlink (DSMC1). 18-35 got also killed some firmwares ago.
    Quote Originally Posted by Scott C View Post
    I just had an audio buffer overflow error yesterday on a "stable" RELEASE firmware, not a beta. And lost part of an interview. This is not a new bug, it just looks like it hasn't been fixed.
    Sorry guys, was referring to this initial post you were replying to, so was under the impression you meant it was something happening with this release candidate firmware only:

    Quote Originally Posted by Michael Tiemann View Post
    7.0rc3 failed to record 8K HD 8:1 + 2K ProRes HQ proxy at 23.98fps: audio buffer overflow. Submitting log file via red.com.
    Good to know it's an issue even on 6.23 :/
    Reply With Quote  
     

  4. #24  
    Senior Member Audy Erel's Avatar
    Join Date
    Nov 2016
    Location
    Jakarta-Bandung, Indonesia (Bali)
    Posts
    191
    When I tried to select different blackshade calibration map the change doesn't reflect immediately but I need to press back and reopen the page to see the updated calibration map setting. Minor bug.
    SCARLET-W #004760
    Reply With Quote  
     

  5. #25  
    Senior Member Nils Ruinet's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Paris, France
    Posts
    1,337
    Has anybody tried this build with Sigma EF lenses ? Any issues when using it with RT Motion Latitude ?
    Reply With Quote  
     

  6. #26  
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    10,000 Lakes
    Posts
    980
    Quote Originally Posted by Nils Ruinet View Post
    Has anybody tried this build with Sigma EF lenses ? Any issues when using it with RT Motion Latitude ?
    Focus issues?
    Reply With Quote  
     

  7. #27  
    Senior Member Nils Ruinet's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Paris, France
    Posts
    1,337
    Quote Originally Posted by Mestizo Devon View Post
    Focus issues?
    Yes, I remember other people saying they had issues with these lenses on the beta builds, was wondering if these had been fixed...
    Reply With Quote  
     

  8. #28  
    Senior Member Audy Erel's Avatar
    Join Date
    Nov 2016
    Location
    Jakarta-Bandung, Indonesia (Bali)
    Posts
    191
    When I switch from a crop/smaller resolution back to the bigger ones sometimes there is a glitch on the screen that look like a mirror effect at the edge of the frame as if the sensor reading is not centered. I will try to replicate this and post a R3D to make it clear.

    Another one, although I'm not sure if this is a bug. I was experimenting with extremely high ISOs and I set the FLUT to +8 and found out that the recorded image playback is way brighter (almost white) than what I saw on the preview screen during recording.
    SCARLET-W #004760
    Reply With Quote  
     

  9. #29  
    Senior Member
    Join Date
    May 2011
    Location
    Las Vegas
    Posts
    1,061
    I haven't kept up with these too much. Is there a Scarlet-W release build with 4K Pro Res?
    BC
    Director/Editor
    www.brandon-christensen.com
    Scarlet-W - 000071
    Reply With Quote  
     

  10. #30  
    Member Finn Möller's Avatar
    Join Date
    Nov 2016
    Location
    Berlin, Germany
    Posts
    59
    Somebody tested the Sigma Lenses with Nikon mount?
    Are they working now?
    Reply With Quote  
     

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts