Thread: Underexposed Dark Images coming out of my Red One MX. Any Ideas for this red newbee?

Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3
  1. #1 Underexposed Dark Images coming out of my Red One MX. Any Ideas for this red newbee? 
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    20
    I have put on a m42 adapter and I am getting really dark or underexposed blurry images. I am not sure if it because of a incorrect setting, incorrect focal flange, the m42 adapter and 44 Helios lens or I bought the r1mx with prior issues. any advice? my firmware is 32.02

    Thanks for any help even if its in referring me to the person that could help.

    -Sam Haboush
    Reply With Quote  
     

  2. #2  
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Helsinki
    Posts
    175
    Quote Originally Posted by sam haboush View Post
    I have put on a m42 adapter and I am getting really dark or underexposed blurry images. I am not sure if it because of a incorrect setting, incorrect focal flange, the m42 adapter and 44 Helios lens or I bought the r1mx with prior issues. any advice? my firmware is 32.02

    Thanks for any help even if its in referring me to the person that could help.

    -Sam Haboush
    Post as R3D still here, so people can take a look at it and start from there.

    You can grab a still from you footage in redcine-x.
    Reply With Quote  
     

  3. #3  
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    20
    Hey guys and gals. .. I think the issue is resolved it was my fault. Apparently I had put my m42 adapter convex rather than concave. Then I had false colors on so that was why it was showing up black and white. Gorgeous image now. Thanks so much for your help everyone.
    Reply With Quote  
     

Tags for this Thread

View Tag Cloud

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts