Thread: pegasus vs. Areca 8050T2

Reply to Thread
Page 13 of 13 FirstFirst ... 3910111213
Results 121 to 122 of 122
  1. #121  
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    2
    Hi all- I've been using the Areca 8050T2 since May 2014. Have WesternDigital 4TB REs in the first five bays set up in RAID 6 and WesternDigital 2TB Caviar Black drives in the remaining three bays, 6, 7, and 8.

    Per the support I got from Areca, I set up drives 6, 7, and 8 as "pass through disks" via the software manager. Have not any any hiccups or problems until I tried to take one of the pass through disks out to make room for another drive. When I placed the first drive back in it's original bay, the unit is not recognizing it. It's still displaying the RAID setup and the other two pass through disks that I have not yet taken out since I installed and initialized them.

    The web manager sees the slot I was using to swap as "free". When doing the swap, I powered down the computer and Areca unit. Also, I plugged in the original pass through disk to a VoyagerQ toaster and was able to access all the contents that way, although don't want to use that as a permanent solution as it's USB3.

    Any guidance on this would be helpful.
    Reply With Quote  
     

  2. #122  
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    379
    Have you tried creating pass through disk again, i often have to create pass through disk again when removing drives like you mentioned.
    It doesn't wipe anything from the drive.
    Reply With Quote  
     

  3. #123  
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    2
    Thanks Troy, that did the trick. My main concern was that it would wipe the existing content but everything works fine. Thanks again.
    Reply With Quote  
     

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts